söndag 15 juni 2008

Ett blogg-varv avklarat

Livet är på ett sett linjärt - vi föds och vi dör - men på denna väg upprepar sig saker som i cykler och varv när vi som Sisyfos gång på gång rullar upp nån jävla sten för ett berg, bara för att se stenen ramla ner igen.

Fotboll är en märklig sport som på många sätt avspeglar livet. Sverige spelade bättre än förra gången mot Grekland men förlorade i alla fall på grund av ett idiotibeslut av en skåning i 92:a minuten. Känns änna som en GAIS-match. Ja, just det. Malmö FF 1 - 1 GAIS i början av maj där Tobiasson styr in bollen i eget mål i slutsekunderna.

Såg på matchen på kvarterspuben Ada's. Det är på något sätt skönt att vara en av de minst engagerade men ändå lyftas med lite av stämningen. Påminner lite om Barnsleys FA-cupseger i mars mot Chelsea som jag såg på en pub i Southwark.

Dessutom kom vi ett fullt varv på ett lite mera tragiskt plan. När vi traskade över till Ada's, som ligger precis jämte den mäktiga Kvillebäcken, så höll polisen på att fiska upp ett lik igen. Det gjordes även i ett av mina första blogginlägg i november förra året.

Inga kommentarer: